loader image

O nama

Želite li provesti jedan nezaboravan dan van gradske vreve i buke, rješenje je Restoran Ivančić.

O nama

Obitelj Ivančić starosjedioci su Plešivice

Obitelj Ivančić su starosjedioci na Plešivici, te jedni od baštinika, nosioci i nastavljači lijepih i bogatih tradicija Plešivičkog kraja, posebno na području ugostiteljstva i turizma. Naš restoran jedan je od istaknutijih postaja na Plešivičkoj vinskoj cesti sa najboljom kombinacijom tradicionalnog i modernog ugostiteljstva. A da bi gastronomska ponuda bila kompletna treba biti začinjena sa vrhunskim vinima Plešivičkog kraja.
Već generacijama bavimo se vinogradarstvom i vinarstvom, te u svojoj ponudi nudi vina proizvedena iz vlastitog vinograda.

ivancic-grb-povijest
Vinogradi Plesivica
Vinska cesta

Plešivička vinska cesta

U prepoznatljivi sortiment Plešivice udomaćili su se i neki vrsni svjetski kultivari – pinot, traminac crveni, chardonnay, sauvignon, rizling rajnski… Među crnim sortama prevladava portugizac crni koji je ovdje davno stekao “građansko pravo”. Uz njega su još pinot, cabernet sauvignon.

Bogatsvo našeg kraja i tradicija je nešto sa čime se ponosimo. Naši vinari uvelike pridonose ponudi našeg restorana. Pjenušci, bijela, crna, maceririrana vina, sve to možete probati kod nas. Vinska karta nudi oko 80 etiketa iz cijele Plešivačke regije.

Loading...