loader image

Posebne ponude

Želite li provesti jedan nezaboravan dan van gradske vreve i buke, rješenje je Restoran Ivančić.

Posebe ponude restorana Ivančić

Privatne proslave

Obitelj Ivančić su starosjedioci na Plešivici, te jedni od baštinika, nosioci i nastavljači lijepih i bogatih tradicija Plešivičkog kraja, posebno na području ugostiteljstva i turizma. Naš restoran jedan je od istaknutijih postaja na Plešivičkoj vinskoj cesti sa najboljom kombinacijom tradicionalnog i modernog ugostiteljstva.
Restoran Ivančić obiteljski je restoran otvoren 1999. godine. Smješten je na jednoj od najljepših lokacija na Plešivici sa predivnim pogledom na velik dio Hrvatske.

Posebe ponude restorana Ivančić

Poslovni sastanci

Iznenadite i oduševite svoje poslovne partnere odabirom našeg restorana. Naša hrana, vinska karta, pogled sa terase neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Bogatsvo našeg kraja, tradicija i nešto sa čime se ponosimo. Naši vinari uvelike pridonose ponudi našeg restorana. Pjenušci, bijela, crna, maceririrana vina, sve to možete probati kod nas. Vinska karta nudi oko 80 etiketa iz cijele Plešivačke regije.

Posebe ponude restorana Ivančić

Razna događanja

Razne manifestacije, proslave Martinja u našem restoranu, Festival pjenušaca i jagoda na Plešivici…
Već generacijama bavimo se vinogradarstvom i vinarstvom, te u svojoj ponudi nudi vina proizvedena iz vlastitog vinograda.

Loading...